arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube tiktok subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Kundvagn


Varför vi använder socker

LET'S TALK SUGAR - Freaky Sauces

Vi behöver en touch av sötma i våra såser för att ta dem till en supergod nivå.

Vi tror att branschen arbetar med något som vi kallar "sockertvättning" - idén att använda alternativa (icke-socker) sötningsmedel för att positionera produkter som hälsosamma. För att nämna några, används honung, agavesirap, dadlar och juicekoncentrat för att ge extra smak, men också som ett sätt att få en "Inget tillsatt socker" etikett. Enligt vår ödmjuka åsikt är problemet att många konsumenter tror att "Inget tillsatt socker" etiketten innebär en hälsosam sötad produkt. Det är tyvärr inte alltid fallet. 

Alla sötningsmedel påverkar din kropp, vissa mer än andra. För att hålla det enkelt, begränsa dig inte till produktens ingredienslista, kom också ihåg att titta på det näringsmässiga innehållet i det du konsumerar.

Transparens är viktigt för oss, och det sista vi vill är att förvirra dig. Därför har vi beslutat att använda tillsatt socker i våra såser, eftersom att vi tror att de flesta förstår innerbörden av det. Vi är dock väldigt stolta över de låga nivåerna som återfinns i våra produkter, något som vi har arbetat hårt med.

Vad tycker du om vår approach kring socker?

Kontakta oss gärna, vi skulle gärna vilja höra dina tankar.